Deze site wordt vervangen door geboortekaartjes voor 1 baby en hier worden de nieuwste tweelingkaartjes niet meer geshowd.

Nieuwe prijs per 31 januari 2011

Waarom zo goedkoop, wel het is o.a. hobby van mij en ik voel me vereerd dat ik jouw kaartje mag maken. Wanneer er te veel aanvragen komen moet ik weigeren, want ik wil geen "fabriekje"worden en wil speciale aandacht aan mijn klanten en kaartjes geven. Zo simpel is het. De witte/crèmekleur enveloppen krijg je er gratis bij, deze stuur ik na 1ste helft betaling op, dan kunnen jullie ze alvast schrijven.

PROEFKAART: Het kan tegen betaling, maar wordt nooit meer gedaan omdat je in de mail ziet hoe de kaart wordt.
Natuurlijk mogen ook minder kaartjes , mail me dan maar even voor de prijzen.
Bedragen zijn excl.. btw, over het totaal bedrag wordt 19% btw berekend

Keuze parelmoerpapier :
Parelmoer effect kaarten mail me maar voor de prijzen, zijn 20 cent duurder per kaart.
enveloppen wit of crème.

Ik ontwerp via de mail, stuur ze naar jullie toe, wanneer jullie wijzigingen willen gillen jullie maar, komt altijd goed.
Dan komen er de verzendkosten/benzine/doosjes enz. bij natuurlijk.
Dit is 1 maal voor de enveloppen 10 euro 20 en 1 maal voor de geboortekaartjes ook 10 euro 20.(Wordt dan totaal 20 euro 40)

De prijzen voor minder dan 100 kaartjes worden duurder, maar dat is logisch .

De drukker heeft er evenveel werk mee:Snijden/Rillen/drukken/zetkosten enzovoort.
Het voordeligste voor jullie is 100 kaartjes als je dan 15 kaartjes over zou houden, ach dat is niet zo erg. En wat ik vaak hoor is OW, nu heb ik niet genoeg ik ben in het ziekenhuis bevallen en wilde de dames op zaal en artsen verpleegkundigen ook graag een kaartje geven. Zelf zou ik er ook graag 3 willen houden, maar als je niet genoeg hebt dan zeggen hoor, dan koop ik zelf een paar bij. Dit om te showen natuurlijk. Het is maar een tip hoor.

De klanten die ik heb gehad waren super tevreden en hadden positieve reacties van de ontvangers.

Kaartinfo over het ontwerpen.
Hoe gaan wij (jullie en ik) dus aan de slag:Het is allemaal via de mail, gemakkelijker kun je het niet krijgen.

Het internet is gemakkelijk, Je stuurt me een mail of je komt ff langs (alles kan hoor) waarin je aangeeft wat je graag op het kaartje zou willen hebben. Je hebt op mijn site een kaartje gezien en wilt deze. Ik heb ze genummerd dus vertel mij het nummer en op welke pagina. Dan vraag ik je of je deze echt geweldig vindt of als er iets is wat je toch graag iets anders zou willen. Gewoon je mening zeggen en ik ga er mee aan de slag.
Maar je mag zelf ook met een afbeelding/plaatje/foto/kleur (noem maar op) komen.
DAAG ME MAAR UIT!